UTpan.ro
Your Cart

Divizoare de aluat

Divizoare de aluat

Brand: MAC PAN
Model: MSA MSQA: PATRAT MSEA: HEXAGONAL  MSTA: ROTUNDDivizor hidraulic cu cilindru cu dubla actiune, presare si taiere.Panou de control care permite reglarea presarii si taierii.Buton de curatare cutitPoate stoca pana la noua programe diferite ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MSSMSQS: PATRATMSES: HEXAGONALMSTS: ROTUNDDivizor hidraulic cu cilindru cu dubla actiune pentru presare si taiere.Toate functiile sun realizate cu ajutorul unui joystick, care permite apasarea, presarea si taierea foarte simpla si rapida, si curatarea cutitului...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MSQGFiecare divizor poate fi echipat cu diferite tipuri de grile si gratare pentru a-si extinde capacitatile.Sistemul rapid si eficient de gratare schimbatoare de la MAC PAN este conceput pentru a obtine taieturile, dimensionarea si formele cele mai potrivite pentru fiecare tip de aluat, folo..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MSMMSQM: PATRATMSEM: HEXAGONALMSTM: ROTUNDUtilaj mecanic, presearea, taierea si curatarea cutitelor se realizeaza folosind levierul...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: SMTADivizorul manual este un echipament extrem de fiabil, simplu si eficient, care se potriveste multiplelor tipologii, retete si operatori.Disponibil in varianta standard si inox, in modele cu 8, 15, 20, 30 unitati, pentru 3kg si 8kg aluat...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Potrivit pentru divizarea aluaturilor moi si delicate, acest tip de divizor nu lucreaza in exces aluatul. De fapt, sistem de taiere cu aspirateie nu preseaza bucata de aluat in interiorul pistonului ci o aspira si apoi expulzeaza.Divizorul este prevazut cu un sitem dublu de lubrifiere cu recuperare ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Divizor Volumetric cu sistem de rotunjire Divizor Volumetric cu sistem de rotunjire
Nou Top Brand
Brand: NEW DELL
Divizor volumteric cu sitem de rotunjire, disponibil cu un piston sau doua.Cilindru din otel inoxidabil Viteza controlata electronicGramaj controlat electronic *Gramaj controlat manual **Cuva din otel inoxidabilSitem ungere cu filtru si senzori Banda transportoare reglabila pe inaltimeUtil..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: SVSV: Un singur pistonSV/2: Cu doua pistoane Divizor volumetric cu sistem vacuumatic potrivit pentru a lucra aluat moale sau mediu care contine minim 55% apa.Divizorul este disponibil cu 1 sau 2 pistoane, in versiunea automata sau semi-automata ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Divizor potrivit pentru divizarea aluaturilor de la 50% la 65% apa (cu dizpozitiv de rotunjjre optional)Bucati de marime uniforma, fara a manipula brusc aluatul datorita sistemului special de cantarire.Reglare manuala. Functie de numarare care opreste divizorul atuomat cand este atins numarul dorit ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Divizor cu sitem hidraulic. Divizorul nu are sistem de lubrifiere economisind astfel ulei si intretinere.Este disponibila o plaja mare de gramaje. Presiunea din camera poate fi reglata de la 35 pana la 60 atm.Divizorul este diponibil in doua versiuni: cu banda de descarcare frontala sau pe o lateral..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate