UTpan.ro
Your Cart

Masini de modelat rotund

Masini de modelat rotund

Brand: Pietroberto
Con din fonta acoperit cu teflon sau cromCernator faina reglabil din otel inoxidabil.Datorita formei speciale a benzilor tranportoare plasate in jurul conului, masina rotunjeste perfect diverse tipuri de aluat, dand o forma sferica.La cerere conul poate fi livrat cu banda de descarcare actionata de ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MPCMPC: CANALE FIXE MPCR: CANALE AJUSTABILE Ideal pentru modelarea aluatului, atat moale cat si mediu.Efectul de rulare se realizeaza prin intermediul unui con care, in timp ce se roteste, ruleaza aluatul de-a lungul spiralei, si merite producerea de paini sferice ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: BRRPentru aluaturi moi: Modelatorul cu benzi MAC PAN este masina potrivita pentru rotunjirea aluatului moale.Disponibile doua lungimi, 1400mm si 1900 mmPotrivit pentru aluat cu 65 pana la 90 litri apa pentru fiecare 100kg faina.Variator de viteza pentru reglarea vitezei relative intre benzi p..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate