UTpan.ro
Your Cart

Masini de modelat lung

Masini de modelat lung

Mese Modelatoare Mese Modelatoare
Nou Top Brand
Brand: NEW DELL
Masa motorizata reglata pe inaltime compatibila cu divizorul volumetric.Sistem de modelare *Sistem de rotunjire **Motor independent Carucior cu roti batante Reglabila pe inaltime.Versiune TF *Versiune TC **..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MBAMBA 2/C: MODELATOR BAGHETE CU 2 CILINDRIMBA 3/C: MODELATOR BAGHETE CU 3 CILINDRI Aluatul este mai intai laminat si apoi infasurat, rulat si extins prin doua benzi cu sens opus de rotatie. ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MGRMGR: TAIERE MANUALAMGRA: TAIERE AUTOMATA Presa reglabila pentru uniformizarea grosimi aluatului la intrrarea in modelatorAluatul taiat poate fi realizat prin control manual sau electric sau prin progamare prin temporizator pentru functionare continua.Toate suprafetele care intra in co..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Domino
Modelator lung cu doi cilindrii si presa.Masinile de modelat roll Domino sunt disponibile in 2 versiuni: un model din otel vopsit si o a doua versiune din otel inoxidabil.Ambele garanteaza performante la nivel inalt , cu accent pe cei ce care cauta cel mai bun raport calitate pret.Ambele..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: FR25LUXModelatorul FR25LUX este o masina foarte versatila cu care poti obtine forma dorita pentru fiecare fel de paine.Functia sa este de a modela bucatiile de aluat in diferite forme: paine, bagheta, fitilePoate fii folosit individual sau grupat intr-o linie de productie...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate