UTpan.ro
Your Cart

Malaxor spiral cu cuva fixa

Malaxor spiral cu cuva fixa

Brand: MAC PAN
Model: MSPV/MSPBMSPB: DESCARCARE PE MASA MSPV: DESCARCARE IN DIVIZOR Trei motoare, functie de rotire inversa a cuvei, ridicator hidraulic, doua temporizatoare.Malaxorul automat dotat cu descracator, pastreaza  in acelasi timp toate caracteristicile de functionare si soliditatea utilaj..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Usurinta in utilizare, ergonomia si designul sunt principalele caracteristici ale noii serii de Malaxoare EASY.Noul sistem de control multifunctional, dotat standard, permite atat functionarea manuala cat si cea automata programabila, eliminand astel toate operatiunile repetitive.Toate mixerele Easy..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Produce atat aluat cu procent mare de apa cat si aluat dur.Spirala si cazan din inox Suport din fonta dintr-o singura bucata..Panou de comanda centrailzat usor de citit cu ciclu de lucru automat si manual cu doua trepte si 2 cronometre, cu posibilitate de a inversa sensul de rotatie ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model : MX/MXR/MXREMX: CAP FIX CUVA FIXAMXR: CAP BASCULABIL SI CUVA FIXAMXRE: CAP BASCULABIL SI CUVA DETASABILA Malaxor ideal pentru o pizzerie, patiserie si chiar pentru o familie. Forma particulara a spiralei permite obtinerea unu aluat perfect amestecat in cateva minuteCuva, spirala , s..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MSP JET/T: HIDRATARE > 55%JET/TS: HIDRATARE < 55% Capacitate: 50- 300 KGDoua motare, doua temporizatoareCorpul mixerului este din otel, unealta centrala, spirala, cuva si grila de protectie sunt din otel inoxidabil.Acest tip de malaxor este potrivit pentru brutarii si patiseri..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Resto Italia
Malaxor spiral cu viteza variabilaMalaxor multifunctional potrivit pentru realizarea tuturor tipurilor de aluat.Viteza sa variabila permite amestecare aluatului la umiditate scazuta si ridicata.Ideal pentru brutarii patiserii si pizzerii. SKV 10 MO Dimensiune ca..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Resto Italia
Malaxor spiral cu viteza variabilaMalaxor multifunctional potrivit pentru realizarea tuturor tipurilor de aluat.Viteza sa variabila permite amestecare aluatului la umiditate scazuta si ridicata.Ideal pentru brutarii patiserii si pizzerii. SKV 20 MO Dimensiune ca..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Resto Italia
Malaxor spiral cu viteza variabilaMalaxor multifunctional potrivit pentru realizarea tuturor tipurilor de aluat.Viteza sa variabila permite amestecare aluatului la umiditate scazuta si ridicata.Ideal pentru brutarii patiserii si pizzerii. SKV 30 MO Dimensiune ca..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Resto Italia
Malaxor spiral cu viteza variabilaMalaxor multifunctional potrivit pentru realizarea tuturor tipurilor de aluat.Viteza sa variabila permite amestecare aluatului la umiditate scazuta si ridicata.Ideal pentru brutarii patiserii si pizzerii. SKV 40 MO Dimensiune ca..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Resto Italia
The Spiral mixer with variable speedThe spiral mixer with variable speed skv (monophase 230), is a multi-function machine, suitable to the realization of all dough typ. Its variable speed allows to stir doughs at low and high moisture. Ideal for bakeries, pastry and pizzerias. With the use of low sp..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Masz Gliwice
Malaxorul este destinat amestecarii unui maxim de aluat cu un continut minim de apa 40%.Corpul masinii este realizat din otel  vopsit. La cerere poate fi realizat din otel inoxidabil.Cazanul, spirala, racleta pentru aluat si capacul de sarma sunt realizate din otel rezistent la acizi.Panou de c..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate