UTpan.ro
Your Cart

Predospitoare aluat

Predospitoare aluat

Predospitor Predospitor
Nou Top Brand
Brand: NEW DELL
Predospitorul automat NEW DELL disponibil in mai multe versiuni, care se deosebesc prin numarul de cosuri.Dupa taiere predospitorul permite odihna aluatului pentru a imbunatati urmatoarea faza de lucru si a obite o calitate mai buna a produselor finale.Predospitorul NEW DELL poate fi combinat cu div..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Folosit in instalatiile automate pentru producerea paini lungi si baghete, predospitorul face ca produsul final sa fie mai omogen.Aluatul rotunjit este lasat in camera intr-un mediu conditionat si acest lucru duce la relaxare naturala a aluatului inainte de procesul de formare.Versiunea standard inl..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: IPPredospitor DINAMIC: Aluatul schimba cosul de mai multe ori in timpul fermentatieiPredospitor STATIC: Bucatile de aluat NU schimba cosurile in timpul fermentatieiPredospitor paine: functia lor este ca portiunile divizate de aluat sa piarda tensiunea dobandita oferindu-i timp de repaus adecv..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate