UTpan.ro
Your Cart

Cuptoare rotative

Cuptoare rotative

Brand: MAC PAN
Model: MINICuptor rotativ cu convectie potrivit pentru patiserii/ brutarii  mici si medii.Disponibil in versiuni electrice sau cu combustie (gaz, ulei, etc.).Rastelul pentru 12 tavi nu este inclusDimensiuni reduse ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: PHANTON / ROTANT Disponibil pentru  tavi de la 40x60 la 100x150 Cuptor rotativ cu convectie, potrivit in special pentru brutarii/patiserii medii sau mari.Capacitate mare de coacere Disponibil in versiuni electrice sau cu combustie (gaz, ulei, etc. )Rastel tavi pentru 18 ta..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: BABYCuptor rotativ cu convectie, potrivit pentru patiserii/brutarii mici si mijlocii.Ideal pentru centre comerciale, hoteluri sau restaurante.Disponibil in versiuni elecectrice sau cu combustie (gaz,ulei,etc)Capacitae suport: Pentru 8 sau 10 tavi ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: COMBOPentru a indeplini cerintele specifice de productie, pe cuptor, in plus fata de dospitor, poate fii instalata o mica vatra electrica statica cu 2 tavi.Vatra este dispusa intre cuptor si dospitorVatra se poate folosi independent.Pentru a reduce inaltimea totala a structurii se coboara dos..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate