UTpan.ro
Your Cart

Mixere planetare

Mixere planetare

Brand: MAC PAN
Model: PL VAR - PL/3-Capacitate bol 30/40/60 litri-Modele cu 3 viteze PL/3-Viteza variabila electronic prin invertor-Toate mixerele vin cu un temporizator integrat-Panou de comanda analog/mecanic-Ridicator manual al bolului-Aparat de siguranta fix rotativ din plastic-Structura din otel vopsit sau di..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: PL VAR -Capacitate cuva 7/10/20 litri-Viteza variabila electronic prin invertor-Toate mixerele vin cu un temporizator integrat-Panou de comenzi digital-Versiune de masa-Ridicator manual al cuvei-Aparat de siguranta fix din plastic-Structura din otel vopsit sau din inox la cerereEchipamen..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: PL VAR - PL PROG-80/100/120/140 litri-Viteza variabila electronica -Panou comenzi tactile PL/PROG-Panou analg/mecanic PL/VAR-Toate mixerele vin cu un temporizator incorporat-Ridicare automata a bolului -Scoaterea vasului pentru indepartarea sculelor de amestecare (numai PL80/ECO)-Sc..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Alcatuit dintr-o structura puterinca din otel si emailat, este potrivit pentru produsele de patiserie.Mixerul vine echipat cu 3 unelte interschimbabile: Tel, spatula si melc, la cerere poate fi furnizat cu inca un set de ustensile si bol suplimentar.Panou de control cu comutator selector cu 3 viteze..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Masz Gliwice
Mixerul planetar industrial este un dispozitiv conceput pentru utilizarea in patiserii si brutarii.Este echipat cu un bol cu ridicare automata si tre scule de lucru, batatuor, mixer, melc.Piesele mixerului care vin in contact direct cu alimentele sunt fabricate din otel inoxidabil, iar suprafata est..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate