UTpan.ro
Your Cart

Malaxoare industriale

Malaxoare industriale

Brand: MAC PAN
Model: MSPV/MSPBMSPB: DESCARCARE PE MASA MSPV: DESCARCARE IN DIVIZOR Trei motoare, functie de rotire inversa a cuvei, ridicator hidraulic, doua temporizatoare.Malaxorul automat dotat cu descracator, pastreaza  in acelasi timp toate caracteristicile de functionare si soliditatea utilaj..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: IBTDisponibil in diferite versiuni: 40, 50, 60, 110, 130, 150 kg Structura din otel vopsitCuva din otel inoxidabil foarte gros cu intaritura la bazaBratele sunt facute din otel inoxidabil 20mm grosime si montate pe rulmenti cu bile autolubrificati Roti dintate din fonta scufundate i..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Domino
TWINTECH este un mixer patentat cu brat dublu, care prezinta cateva inovatii importante in comparatie cu un mixer traditional. În primul rând, garantează o eficiență mai mare și respect pentru mediu datorită absenței uleiului în angrenaje. De altfel, TWINTECH este echipat cu angrenaje tehnopolimer, ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Se folosesc in laboratoarele de patiserie si panificatie la prelucrarea aluaturilor moi .Vasul, protectia, blocul sculelor de framantat sunt din otel inoxidabil.Mecanismele de viteza si manivela functioneaza intr-o baie de ulei.Poate fii livrat cu doua viteze cu sau fara temporizatoare. ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Masz Gliwice
Corpul masinii este realizat din otel vopsit. La cerere se poate realiza din otel inoxidabil.Cazanul, spirala, racleta si aparatoarea sunt fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate.Panu de control electronic digital cu senzor care masoara temperatura aluatului.Doua viteze  Mode..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Usurinta in utilizare, ergonomia si designul sunt principalele caracteristici ale noii serii de Malaxoare EASY.Noul sistem de control multifunctional, dotat standard, permite atat functionarea manuala cat si cea automata programabila, eliminand astel toate operatiunile repetitive.Toate mixerele Easy..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Produce atat aluat cu procent mare de apa cat si aluat dur.Spirala si cazan din inox Suport din fonta dintr-o singura bucata..Panou de comanda centrailzat usor de citit cu ciclu de lucru automat si manual cu doua trepte si 2 cronometre, cu posibilitate de a inversa sensul de rotatie ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model : MX/MXR/MXREMX: CAP FIX CUVA FIXAMXR: CAP BASCULABIL SI CUVA FIXAMXRE: CAP BASCULABIL SI CUVA DETASABILA Malaxor ideal pentru o pizzerie, patiserie si chiar pentru o familie. Forma particulara a spiralei permite obtinerea unu aluat perfect amestecat in cateva minuteCuva, spirala , s..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MSP JET/T: HIDRATARE > 55%JET/TS: HIDRATARE < 55% Capacitate: 50- 300 KGDoua motare, doua temporizatoareCorpul mixerului este din otel, unealta centrala, spirala, cuva si grila de protectie sunt din otel inoxidabil.Acest tip de malaxor este potrivit pentru brutarii si patiseri..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Resto Italia
Malaxor spiral cu viteza variabilaMalaxor multifunctional potrivit pentru realizarea tuturor tipurilor de aluat.Viteza sa variabila permite amestecare aluatului la umiditate scazuta si ridicata.Ideal pentru brutarii patiserii si pizzerii. SKV 10 MO Dimensiune ca..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate