UTpan.ro
Your Cart

Despre Noi

CINE SUNTEM NOI

UTPAN INTERNATIONAL SRL este situata in nord-estul Romaniei, la 20 km de orasul Bacau. Oferind cu mândrie serviciile noastre nu doar românilor, ci și în peste 20 de țări străine, suntem pe piața utilajelor de panificație de mai bine de 10 ani. Scopul nostru este ca nevoia fiecărui client să fie satisfăcută și ca fiecare să plece din depozitul nostru cu zâmbetul pe buze. UTPAN nu vrea doar să vândă un produs, ci să vândă produsul potrivit, care va adăuga eficiență procesului de productivitate al fiecărei companii. Totul a început ca o afacere de familie, de la tată la fiu; de aceea punem pasiune in ceea ce facem si personalul nostru este bine pregatit sa asculte cerintele clientului, sa faca recomandarile potrivite si sa explice fiecare detaliu al procesului. Creșterea continua și focusul pe piata internațională nu au schimbat viziunea pe care familia noastră a insuflat-o încă din primul moment: tratarea clientului și a personalului nostru ca și cum ar face parte din familia UTPAN.

CE OFERIM

Calitatea superioară a produselor noastre a făcut ca brandul nostru să devină una dintre cele mai mari și renumite companii din România. Ceea ce aducem pe piață este, în primul rând, o mare varietate de echipamente de panificație - de la divizoare, modelatoare, mixere, predospitoare până la cuptoare, cernatoare de făină, mașini de feliat pâine - și, în al doilea rând, angajamentul către o asistență deosebită pentru fiecare client în vederea celui mai convenabil raport calitate-preț și pentru a aduce valoare investiției sale. Dacă este necesar, ne putem ocupa de transportul clienților noștri. La începuturile noastre lucram doar cu branduri din Germania, dar în momentul de față colaborăm cu diverși furnizori din Polonia, Italia, Turcia.

AI NEVOIE DE NOI?

Putem asigura clienții noștri că dispunem de o înțelegere exactă a tuturor proceselor de panificație, cunoaștem nevoile brutarilor, procesele prin care trec produsele lor și cu siguranță, tehnologia utilajelor. În tot acest timp, cei mai buni prieteni ai noștri au devenit brutăriile, patiseriile, cofetăriile, restaurantele, pizzeriile. Dacă sunteți unul dintre aceștia sau identificați oricare dintre nevoile voastre cu oferta noastre, nu ezitați să ne contactați, vă vom sfătui gratuit și vă vom analiza solicitarea.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate