UTpan.ro
Your Cart

Dozatoare creme

Dozatoare creme

Brand: MAC PAN
Model: MDE / DOSIBEST Dozator electric care poate satisface toate nevoile unui atelier de patiserie, varianta de masa.Are un design inovator si o structura compacta din otel inoxidabil.Este potrivit pentru umplere, pentru toate tipurile de creme.Este echipat cu o tastatura care este foarte usor..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Magorex
Dozator de creme pentru gogosi automat, accelereaza semnificativ procesul de umplere.Este extrem de usor de utilizat si echipat cu un senzor care porneste automat umplutura atunci cand este aplicata o gogoasa.Aparatul poate fi programat liber, specificand timpul de alimentare  a umpluturii, pre..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Magorex
Dozator creme gogosi manual din otel inoxidabil, cu reglare a cantitatii de umplutura dorita Diferite tipuri de dozatoare manuale, pentru o gogoasa sau doua gogosi simultan, cu incarcare superioare sau laterala Diferite capacitati, 5 si 7 l si dozare crema pana la 10 g ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate