UTpan.ro
Your Cart

Malaxor spiral cu cazan detasabil

Malaxor spiral cu cazan detasabil

Brand: Pietroberto
Usurinta in utilizare, ergonomia si deignul sunt prinipalele caracteristici ale noii serii de malaxare EASY.Noul sistem de control multifunctional, dotat standard, permite atat functionarea manuala cat si automata automata, eliminand toate operatiunile repetitive.Toate mixerel EASY si EASY E pot luc..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model : MSPARCEB: Ridicator basculant pentru masaRCET: Ridicator basculant pentru divizor Trei motoare, sens invers de rotatie, cap hidraulic, doua temporizatoare Malaxorul cu cuva detasabilia este  echipat cu cuplare si ridicare automata ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Masz Gliwice
Corpul masinii este realizat din otel vopsit. La cerere se poate realiza din otel inoxidabil.Cazanul, spirala, racleta si aparatoarea sunt fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate.Panu de control electronic digital cu senzor care masoara temperatura aluatului.Doua viteze  Mode..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate