UTpan.ro
Your Cart

Masini de turat aluat (foietaj)

Masini de turat aluat (foietaj)

Brand: Domino
Masinele de turat aluat Domino, sunt foarte versatile si robuste, pot fi folosite pentru laminat produse atat dulci cat si sarate.Toate masinile de facut foietaj sunt echipate cu tavi de colectare faina Versiune de masa: cu suprafete din aluminiu Cilindri cromati.Racleta usor de demontat.B..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MK Fiabil, robust, eficient. Masinele de turat aluat MAC PAN sunt proiectate si construite pentru a garanta o utilizare exceptional de usoara si functionala in conformitate cu toate standardele internationale de siguranta.Dispozitiv de taiat corissant diponibil pentru MK600, modelele 120..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MK/AUTToate modelele automate sunt echipate cu ecran tactil color de 7 '' care permite lucru in 3 moduri: manual/ semiautomat/automat.In acest fel progamarea masini devine usoara si intuitiva pentru operator.Este posibila memorarea a 100 de retete diferite cu cicluri de productie.Masina poate..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MK/ B Dimensiunea compacata a modelelor MK500B, MK500Beco, MK500T le face ideale pentu utilizare in medii de lucru mici.MK500Beco fabricat fara mese inferioare si extensii din otel inoxidabil, a fost special proiectat pentru utilizare in spatii de lucru extrem de mici.Curelele sunt contr..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Acest model de foietaj este rezultatul imbunatatirilor aduse modelului anterior, pastrand in acelasi timp caracteristicile robuste fidele traditiei Pietrberto, folosind materiale avansate asigurand in acelasi timp ce mai mare fiabilitate.Lungimea cilindrilor si dechiderea acestora , 50mm impreuna cu..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate