UTpan.ro
Your Cart

Malaxor cu brate tufante

Malaxor cu brate tufante

Brand: MAC PAN
Model: IBTDisponibil in diferite versiuni: 40, 50, 60, 110, 130, 150 kg Structura din otel vopsitCuva din otel inoxidabil foarte gros cu intaritura la bazaBratele sunt facute din otel inoxidabil 20mm grosime si montate pe rulmenti cu bile autolubrificati Roti dintate din fonta scufundate i..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Domino
TWINTECH este un mixer patentat cu brat dublu, care prezinta cateva inovatii importante in comparatie cu un mixer traditional. În primul rând, garantează o eficiență mai mare și respect pentru mediu datorită absenței uleiului în angrenaje. De altfel, TWINTECH este echipat cu angrenaje tehnopolimer, ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Pietroberto
Se folosesc in laboratoarele de patiserie si panificatie la prelucrarea aluaturilor moi .Vasul, protectia, blocul sculelor de framantat sunt din otel inoxidabil.Mecanismele de viteza si manivela functioneaza intr-o baie de ulei.Poate fii livrat cu doua viteze cu sau fara temporizatoare. ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate