UTpan.ro
Your Cart

Panificatie

Panificatie

Brand: MAC PAN
Models: MSF Capabil sa elimine toate impuritatiile, este special studiat pentru a oxigena aroma.Montat pe roti cu dispozitiv de blocare, echipat cu sistem de iesire rotativ.La modelul de baza faina iese la 104 cm de la nivelui podelei(la cerere se poate modifica inaltimea)Capacitate de cernere ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Masz Gliwice
Masinile de acest tip sunt un echipament indispensabil pentru fiecare brutarie indiferent de dimensiunea acesteia.Cernatorul SMOK are o capacitate de pana la 2500 kg pe ora.Cernatorul SMOK este diponibil in doua versiuni, una in otel inoxidabil si cealalta in otel vopsit alb.Mod de functionare: Fain..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Magorex
Oferim chiuvete simple si duble cu sau fara raft.Chiuvetele sunt fabricate din otel inoxidabil. Sunt usor de curatat si foarte durabile ...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MDCuptor static cu punte fixaPotrivit pentru brutarii mici si medii.Capacitate vetre: 2/3/4/6/8 tavi 40x60Posibilitate de personalizare dupa bunul plac: (numar si naltime vetre, tip suport, umidificator etc)Dimensiuni reduse ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: ELCuptor static pe vatra, potrivit pentru brutarii cu volum mare de productie.Capacitate mare de coacere.Incalzit electric, comanda individuala pe fiecare vatra.Disponibil in mai multe configuratii...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: CTCuptor fix, pe vatra etajata, potrivit in special pentru brutariile mari.Comenzi individuale pentru fiecare vatraCapacitate mare de coacere Functioneaza cu ardere (gaz, ulei, motorina)Disponibil in mai multe configuratii...
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: MINICuptor rotativ cu convectie potrivit pentru patiserii/ brutarii  mici si medii.Disponibil in versiuni electrice sau cu combustie (gaz, ulei, etc.).Rastelul pentru 12 tavi nu este inclusDimensiuni reduse ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: PHANTON / ROTANT Disponibil pentru  tavi de la 40x60 la 100x150 Cuptor rotativ cu convectie, potrivit in special pentru brutarii/patiserii medii sau mari.Capacitate mare de coacere Disponibil in versiuni electrice sau cu combustie (gaz, ulei, etc. )Rastel tavi pentru 18 ta..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: BABYCuptor rotativ cu convectie, potrivit pentru patiserii/brutarii mici si mijlocii.Ideal pentru centre comerciale, hoteluri sau restaurante.Disponibil in versiuni elecectrice sau cu combustie (gaz,ulei,etc)Capacitae suport: Pentru 8 sau 10 tavi ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: MAC PAN
Model: COMBOPentru a indeplini cerintele specifice de productie, pe cuptor, in plus fata de dospitor, poate fii instalata o mica vatra electrica statica cu 2 tavi.Vatra este dispusa intre cuptor si dospitorVatra se poate folosi independent.Pentru a reduce inaltimea totala a structurii se coboara dos..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 12 din 84 (7 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate