UTpan.ro
Your Cart

Domino

Brand: Domino
Fermentatorul este o masina tehnologica capabila sa genereze si sa stocheze maia, doatata cu program de control al timpului.Aceasta masina inovatoare va permite sa lucrati mai usor aluatul, obtinand un produs mereu uniform, parfumat si digerabil.A fost conceput pentru a satisface nevoile profesionis..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Domino
TWINTECH este un mixer patentat cu brat dublu, care prezinta cateva inovatii importante in comparatie cu un mixer traditional. În primul rând, garantează o eficiență mai mare și respect pentru mediu datorită absenței uleiului în angrenaje. De altfel, TWINTECH este echipat cu angrenaje tehnopolimer, ..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Domino
Masinele de turat aluat Domino, sunt foarte versatile si robuste, pot fi folosite pentru laminat produse atat dulci cat si sarate.Toate masinile de facut foietaj sunt echipate cu tavi de colectare faina Versiune de masa: cu suprafete din aluminiu Cilindri cromati.Racleta usor de demontat.B..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Brand: Domino
Modelator lung cu doi cilindrii si presa.Masinile de modelat roll Domino sunt disponibile in 2 versiuni: un model din otel vopsit si o a doua versiune din otel inoxidabil.Ambele garanteaza performante la nivel inalt , cu accent pe cei ce care cauta cel mai bun raport calitate pret.Ambele..
0,00€
Fără TVA:0,00€
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru și pentru a vă arăta publicitate relevantă. Pentru a afla mai multe, citiți Politica noastră de confidențialitate